Succesul este generat de atitudine sau de aptitudine?

Astazi vreau sa va propun un joc. Ganditi-va la mentorul vostru, sau la o persoana pe care voi o admirati  ,si gasiti-i 10 calitati. Acum, va recomand sa luati o coala de hartie si apoi, pe o coloana, bifati in dreptul fiecarei calitati pe care acesta oare si pe care voi o care considerati ca tinand de atitudine cu AT si pe cea/cele care o/le considerati ca este atribuita aptitudinilor cu AP.

Ceea ce as vrea sa masurati/numarati este in dreptul cator calitati apare AT si in dreptul catora apare AP….

Aveti un raspuns ? Care este scorul vostru?

Ceea ce se intampla in general este ca dupa acest exercitiu, majoritatea veti vedea ca intr-un procent de 80-90%, tot ceea ce suntem, tot ceea ce valoram, tot ceea ce cerem de la viata si obtinem, se datoreaza atitudinii si doar intr-un procent mic (10-20%) se datoreaza aptitidinilor native.

Din puctul meu de vedere, consider ca nu aptitudinile ne impiedica sa reusim in viata ci doar atitudinea cu care noi facem lucrurile si felul in care ne implicam in propria reusita iar,in momentul in care ne gândim ca vrem mai mult, trebuie sa ne concentram pe atitudinea noastră si nu pe aptitudinile noastre, pe care nu le prea putem schimba sau îmbunătăți.

0 COMMENTS
LEAVE A COMMENT

moncler outlet moncler outlet online peuterey outlet peuterey outlet online moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online