Consultanta si instruire pentru acreditarea Unitatilor Sanitare conform normelor CONAS

Norme ANMCS

Procesul de consultanta urmareste gradul de indeplinire a unui set extins de indicatori, din diferite grupe de interes. Programul de consultanta urmareste ca, impreuna cu o echipa polispecializata a spitalului, sa ofere instrumentele necesare indeplinirii cerintelor specificate, oferind totodata premisele constructiei unui sistem de urmarire si imbunatatire a segmentelor importante. Programul de consultanta include implementarea a 11 referinte, 80 de standarde, 344 de criterii si 1900 de indicatori pe care spitalul trebuie sa le indeplineasca in conformitate cu criteriile de acreditare ANMCS.

Acreditarea unitatilor sanitare este un proces complex care implica, pe langa alocarea de resurse umane si de timp si cheltuieli bugetare insemnate. Astfel, este nevoie ca toate capabilitatile implicate, sa inteleaga cerintele impuse, premisa deosebit de importanta privind succesul acestui demers.

In procesul de acreditare se vor parcurge urmatoerele subprocese:

•Instruirea privind cerintele ANMCS
•Evaluarea interna a conformitatii cu cerintele ANMCS
•Elaborarea Planului intern de conformare
•Implementarea actiunilor corective si preventive prevazute in Planul intern de conformare
•Auditul de evaluare a gradului de conformare
•Asistenta si suport pe perioada de conformare

Consultantii nostri vor fi alaturi de dumneavoastra pana la momentul in care ANMCS, prin structurile sale, va acorda calitatea de spital acreditat institutiei dumneavoastra, folosind in acest sens toata energia necesara pentru atingerea scopului comun asumat.

Pentru informatii suplimentare, echipa Expert Controlling, va sta la dispozitie pentru gasirea celor mai bune solutii in acorduri ulterioare. Putem fi gasiti conform informatiilor din caseta CONTACT si va multumim ca ati avut rabdare sa lecturati cele prezentate.

moncler outlet moncler outlet online peuterey outlet peuterey outlet online moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online