Despre noi

ARGUMENT

Lumea din jurul nostru se afla in continua schimbare. Pentru a mentine pasul cu noile provocari si perspective, organizatiile care doresc performanta depun eforturi in a se ancora puternic intr-o piata extrem de complicata de la an la an.

Aceleasi schimbari afecteaza si administratia publica, unde institutiile statului roman trec printr-un proces de transformare, de eficientizare pentru o buna integrare in structurile europene.

Expertiza consultantilor nostri si colaborarile cu persoane juridice din zona privata si de stat, reprezinta garantia eficientei noastre.

PARTENERIATE STRATEGICE

Expert Controlling colaboreaza cu Strateg Consulting SRL si Institutul de Management Public care are o activitate de peste 10 ani in domeniul Controlului Intern Managerial si al consultantei in managementul public, cu interventii in directiile urmatoare:

 • 1. Implementarea practica a Sistemului de Control Intern Managerial

   Implementarea practica a Sistemului de Control Intern Managerial in institutii publice.

 • 2. Consultanta si instruire acordata Spitalelor

   Consultanta si instruire acordata Spitalelor in vederea acreditarii ANMCS si implementarea standardelor ISO.

 •  3. Chestionar de autoevaluare

   Elaborarea ”Chestionarului de autoevaluare a stadiului de implementare a standardelor de control intern managerial”, alaturi de Institutul de Management Public si de Curtea de Conturi a Romaniei.

 • 4. Initiative legislative

   Propuneri de imbunatatire a legislatiei privind Controlul Intern Managerial catre Institutul de Management Public.

 • 5. Construirea şi actualizarea bazelor de date

   Construirea si actualizarea bazelor de date privind legislatia in administratia publica, interna si internationala privind: eficienta institutiilor publice, managementul performantei institutiilor publice interne si internationale, evaluarea institutiilor publice interne si internationale, necesitatea si stadiul actual al e-governmentului intern si international, informatizarea administratiei publice interne si internationale.

De asemenea, organizatia, dupa acreditarea de catre Agentia Nationala a Functionarilor Publici, organizeaza cursuri de perfectionare profesionala pentru angajatii sistemului public.

ALATURI DE DUMNEAVOASTRA

NRC Expert Controlling SRL-D isi desfasoara activitatea in doua directii: consultanta pentru afaceri si management si formare si perfectionare profesionala.


Vine in intampinarea clientilor cu o echipa de profesionisti, oferind servicii rapide si de buna calitate in materie de consultanta, formare si perfectionare profesionala pentru o paleta larga de activitati specifice:

•implementarea Sistemului de Control Intern Managerial in cadrul entitatilor publice;
•acreditarea spitalelor in conformitate cu normele ANMCS;
•implementarea de sisteme de management conform standardelor ISO;
•formare si perfectionare profesionala.


Pentru imformatii suplimentare, echipa Expert Controlling, va sta la dispozitie pentru gasirea celor mai bune solutii in acorduri ulterioare. Putem fi gasiti conform informatiilor din pagina CONTACT si va multumim ca ati avut rabdare sa lecturati cele prezentate.

ECHIPA
Radu Claudiu Neagoe
Radu Claudiu Neagoe
Director General
Proiecteaza, coordoneaza, evalueaza si monitorizeaza activitatile operationale desfasurate in cadrul organizatiei. Persoana specializata in consultanta pe sisteme de management si perfectionare profesionala cu interventii in domeniul implementarii standardelor ISO, standardelor de control intern managerial conform OSGG 400/2015, audit intern si acreditare ANMCS.
Adrian Florin Bulzesc
Adrian Florin Bulzesc
Manager de Vanzari
Coordoneaza, monitorizeaza si evalueaza programele de consultanta si perfectionare profesionala desfasurate de catre organizatie. Persoana specializata in activitati de marketing si vanzari in domeniul sistemelor de management(SCIM, ISO), cu interventii in sustinerea de programe de formare profesionala in colaborare cu furnizori autorizati, si oferirea de consultanta de specialitate conform expertizei.


Gabriela Roxana Sorescu
Gabriela Roxana Sorescu
Asistent manager
Economist, responsabil in cadrul organizatiei cu operatiunile de secretariat si comunicare cu terti.
PARTENERI

armand       imp       sigla-anfp-2-20100816165009       strateg_mpodocs       urs

moncler outlet moncler outlet online peuterey outlet peuterey outlet online moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online